U bent weer van harte welkom voor fysiotherapie in Barendrecht!

Met gepaste vreugde delen wij u graag mee dat u voor fysiotherapie in Barendrecht  sinds maandag 18 weer meer dan welkom bent. Wel nog onder omstandigheden die anders zijn dan u gewend bent. Als u, of iemand in uw gezin, symptomen heeft van corona kunnen we bijvoorbeeld beeldbellen of stellen wij het even uit. Als het voor uw zorg belangrijk is, en het ook veilig en verantwoord kan, plannen wij een behandeling in de praktijk in. Onze Fysiotherapiepraktijk gaat door het leven onder de naam: ‘Fysio Barendrecht’. Fysio Barendrecht is het antwoord op al uw fysieke en lichamelijke problemen of klachten. Woont u in de regio Barendrecht en heeft u last van een zwakke rug, blessure of nekpijn? Kom dan eens langs bij onze Fysiotherapiepraktijk voor een vrijblijvend consult. U kunt bovendien gratis voor de deur parkeren!

Belangrijk is dat wij ons in deze tijd samen houden aan de hygiëneregels:

Voor fysiotherapie in Barendrecht zijn de volgende huisregels opgesteld:

  • Geen handen schudden
  • Neem je eigen badhanddoek mee
  • Desinfecteer je handen voor en na de afspraak
  • 1 persoon per fysiotherapeut
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Houd 1,5 meter afstand van andere patiënten
  • Bij griep of andere luchtwegklachten kom je niet
Fysiotherapie in Barendrecht

Vergoedingen 

Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de vergoedingen. Door deze samenwerking kunt u in de meeste gevallen volledig vergoed genieten van een professionele gepersonaliseerde service.

Afspraak maken voor fysiotherapie in Barendrecht

Onze fysiopraktijk denkt in het gehele genezingsproces met u mee! Zo zoeken we samen de therapie die het beste bij u en uw persoonlijke situatie past. Door de kleinschaligheid van onze fysiotherapiepraktijk kunnen we snel schakelen en meer persoonlijk meedenken. Bij ons staat de patiënt nog echt centraal. Wij begrijpen dat geen patiënt hetzelfde is, iedereen wordt gewaardeerd en op de voor hem of haar optimale wijze behandeld. Dit proces zal altijd beginnen met een eerste afspraak waar onze medewerkers samen met u een aantal stappen zullen doorlopen om uiteindelijk een diagnose te stellen – de zogenoemde intake. Vervolgens wordt dan samen met u een gepersonaliseerd behandelplan opgesteld. Naast fysiotherapie in Barendrecht biedt onze fysiopraktijk een brede variëteit aan services aan. Denk aan dry needling, fysiotherapie aan huis, Golf Fysio, Voorste kruisband protocol/ revalidatietraining, of bijvoorbeeld looptraining bij etalagebenen (Claudicatio Intermittens).

Onze gloednieuwe praktijk heeft 3 behandelkamers en een ruimte met oefengelegenheid, ook hebben wij een samenwerkingsverband met Aad van Loon sport, waar wij indien nodig naar uit kunnen wijken voor de revalidatie van onze patiënten.

Daarnaast beschikt ons team van therapeuten over alle benodigde diploma’s en certificaten en zijn wij CKR (Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie) geregistreerd. Ook staan onze therapeuten in het BIG register. Dit waarborgt de kwaliteit van onze therapeuten. We staan natuurlijk niet stil, via Zorgkaart Nederland werken we continu aan onze kwaliteit.

Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen: uw fysiotherapeut vertelt je welke fysiotherapeutische zorg mogelijk is. We vertrouwen erop dat je begrip hebt voor de maatregelen.

Team fysio Barendrecht, namens Patrick Danny van Hoof