Bootcamp op het werk

Bootcamp op het werk, de sportieve service voor werkend Nederland! Wij geven leuke en sportieve trainingen op locatie, die bijdragen aan gezonde werknemers en het versterken van de teambuilding onderling.

Wij zijn er speciaal voor bedrijven die gezondheid en vitaliteit van haar medewerkers erg belangrijk vinden. Met onze service, speciaal ontwikkeld voor bedrijven, werken medewerkers zich gezamenlijk in het zweet. Dit wordt gedaan onder begeleiding van een professional. 

Voor het werk even warmdraaien? Tijdens de pauze even wat afleiding? Of direct na het werk gemakkelijk aan de dagelijks beweging komen? Met bootcamp op het werk wordt dit allemaal gemakkelijk en eenvoudig gerealiseerd. Wij komen langs op locatie en u kunt zelf bepalen wanneer u mee doet.

Probeer onze Bootcamp op het werk GRATIS uit

Onze bootcamp op het werk eens vrijblijvend proberen met uw team? Vraag via onderstaande knop de proeftraining aan.

Sporten met en voor uw medewerkers

Lichamelijke activiteiten hebben enorm veel voordelen. Deze voordelen zie je overal in terug en dus ook op de werkvloer. Om elke werknemer/klant te kunnen laten sporten en bewegen, biedt Vitaliteit Medewerkers bedrijfsbootcamps aan. Tijdens deze bootcamps kunnen meerdere werknemers van uw bedrijf op een vast tijdstip, bijvoorbeeld één keer per week, gezamenlijk sporten. Bedrijfsbootcamps zijn mogelijk op uw locatie van uw bedrijf. Zo is de aanleiding en mogelijkheid tot sporten altijd dichtbij en in handbereik!

Bootcamp op het werk

Samen vitaal

Minder ziekteverzuim en een verbeterde teamband!

Sportief imago

Uw organisatie ademd  sportiviteit. 

Team sport

Geschikt voor grote en kleine groepen!

De voordelen van bootcamp voor uw medewerkers

Werknemers die sporten of bewegen functioneren beter, zijn beter gemotiveerd en als laatste zorgt sporten voor fitter & gezonder personeel.

En er zijn nog veel meer voordelen met bedrijfsbootcamp voor uw onderneming:

  • Positief imago van de organisatie, omdat mensen zien dat u als werkgever bezig bent met de gezondheid van uw werknemers.
  • Geschikt voor een grote groepen medewerkers, omdat het sporten buiten plaatsvindt.
  • Minder RSI en minder rugklachten.
  • Minder ziekteverzuim en een daling van de verzuimkosten.
  • Betere werksfeer door het sporten en bewegen samen.

Bootcamps bij u op locatie

Wij verzorgen bootcamps door heel Nederland! Het maakt niet uit waar uw bedrijf/onderneming gevestigd is, wij regelen bootcamps bij u op locatie! Laat het ons weten als u geïnteresseerd ben in onze bootcamps of als u vragen heeft.

In deze tijden van onduidelijkheid is het lastig om over alles zekerheid te geven en zo ook over de locatie waar de bootcamps worden uitgevoerd. Buiten is altijd de beste optie met sporten, maar in deze tijd kan het niet met te veel mensen! Hierover wordt u natuurlijk strak geïnformeerd!

Bezoek adres