Bootcamp op het werk

Bootcamp op het werk: dé sportieve service voor werkend Nederland! Wij bieden leuke en dynamische trainingen op uw locatie aan, die bijdragen aan de gezondheid van uw werknemers en het versterken van teambuilding.

Speciaal voor bedrijven die de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers hoog in het vaandel hebben. Onze service, ontwikkeld voor bedrijven, zorgt ervoor dat medewerkers samen sporten onder professionele begeleiding.

Wilt u voor het werk opwarmen, tijdens de pauze ontspannen, of na het werk gemakkelijk bewegen? Met onze bootcamp op het werk maakt u dit mogelijk. Wij komen naar uw locatie en u bepaalt zelf wanneer u deelneemt.

Probeer onze Bootcamp op het werk GRATIS uit

Wilt u onze bootcamp op het werk vrijblijvend proberen met uw team? Vraag via de onderstaande knop een proeftraining aan.

Sporten met en voor uw medewerkers

Lichamelijke activiteiten hebben talloze voordelen, zichtbaar op de werkvloer. Vitaliteit Medewerkers biedt bedrijfsbootcamps aan, waarbij uw werknemers op een vast tijdstip, bijvoorbeeld wekelijks, samen kunnen sporten. Deze bedrijfsbootcamps zijn mogelijk op de locatie van uw bedrijf, waardoor sporten altijd binnen handbereik is!

Bootcamp op het werk

Samen vitaal

Minder ziekteverzuim en een verbeterde teamband!

Sportief imago

Uw organisatie ademd  sportiviteit. 

Team sport

Geschikt voor grote en kleine groepen!

De voordelen van bootcamp voor uw medewerkers

Werknemers die sporten of bewegen functioneren beter, zijn beter gemotiveerd en als laatste zorgt sporten voor fitter & gezonder personeel.

En er zijn nog veel meer voordelen met bedrijfsbootcamp voor uw onderneming:

  • Positief imago van de organisatie, omdat mensen zien dat u als werkgever bezig bent met de gezondheid van uw werknemers.
  • Geschikt voor een grote groepen medewerkers, omdat het sporten buiten plaatsvindt.
  • Minder RSI en minder rugklachten.
  • Minder ziekteverzuim en een daling van de verzuimkosten.
  • Betere werksfeer door het sporten en bewegen samen.

Bootcamps bij u op locatie

Wij verzorgen bootcamps door heel Nederland! Het maakt niet uit waar uw bedrijf/onderneming gevestigd is, wij regelen bootcamps bij u op locatie! Laat het ons weten als u geïnteresseerd ben in onze bootcamps of als u vragen heeft.

In deze tijden van onduidelijkheid is het lastig om over alles zekerheid te geven en zo ook over de locatie waar de bootcamps worden uitgevoerd. Buiten is altijd de beste optie met sporten, maar in deze tijd kan het niet met te veel mensen! Hierover wordt u natuurlijk strak geïnformeerd!

Bezoek adres