Preventief Medisch Onderzoek

Over Preventief Medisch Onderzoek

Als werknemers wil je fit op je werk verschijnen en lekker in je vel zitten. Ook fijn voor je werkgever, want daardoor ben je ook productiever en presteer je beter! Je baas moet volgens de Arbowet een periodieke keuring aanbieden. Bij een PMO weet je hoe gezond je bent en met welke verbeterpunten je aan de slag kunt gaan!

De gecertificeerde medewerkers van Go-Hoen, voeren het Preventief Medisch Onderzoek (PMO) uit. Allereerst begin je met enquêtevragen over de gezondheid en werkdruk, daarna zullen een aantal metingen volgen van bijvoorbeeld de spiermassa en bloeddruk. Ook berekenen ze of je een gezonde BMI hebt. Op verzoek van de werkgever kunnen we ook je zicht, longfunctie en handknijpkracht meten. De HR-afdeling krijgt hierdoor inzicht van jouw gezondheid en werkdruk, maar ook waaraan jij behoefte hebt. Dit blijft anoniem.

Als deelnemer aan het PMO krijg je een uitgebreid persoonlijk advies. Uit de gemiddelde waarden wordt duidelijk hoe gezond jij en jouw collega’s zijn. Jouw gegevens zijn veilig. De werkwijze van Go-Hoen komt volledig overeen met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).