Fysiotherapie

Go-Hoen maakt iedereen zo fris als een hoentje. Met onze praktijken in Barendrecht en Rhoon helpen wij graag mensen in de regio!

Fysio barendrecht achterom

Fysio Barendrecht

Fysio Barendrecht is gevestigd aan de Achterom 1a in Barendrecht en is HET antwoord op al uw fysieke klachten en problemen. Ons team met specialisten (fysio en manuele therapie) werken volgens de nieuwste inzichten binnen de fysiotherapie. Woont u in de regio Barendrecht / Carnisse en heeft u een fysieke klacht? Kom dan eens langs bij onze moderne Fysiotherapiepraktijk (gratis parkeren voor de deur)!

Fysio rhoon Anthony van Hobokenstraat

Fysio Rhoon

Fysio Rhoon is HET antwoord op al uw fysieke klachten en problemen. Woont u in Rhoon en heeft u een fysieke klacht? Kom dan eens langs bij onze moderne Fysiotherapiepraktijk waar u gratis kunt parkeren voor de deur! Fysio Rhoon is gevestigd aan de Anthony van Hobokenstraat 8-10 in Rhoon. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Ons team met specialisten (fysio en manuele therapie) werken volgens de nieuwste inzichten binnen onze fysiotherapie.

Fysiotherapie op bedrijfslocatie

Fysio op bedrijfslocatie

Voor uw bedrijf zijn medewerkers hoogstwaarschijnlijk een kostbaar bezit, maar wanneer uw medewerkers niet optimaal kunnen functioneren door fysieke klachten of fysieke pijn, kan dit leiden tot ziekteverzuim of productieverlies. Dit wilt u natuurlijk niet en daarom bieden wij  fysiotherapie op uw bedrijfslocatie aan. Dit bieden wij aan om uw medewerkers fysiek en functioneel te houden.

Bezoek adres