Fysio Barendrecht

Op zoek naar een fysio-therapeut in Barendrecht? Maak dan gemakkelijk  een afspraak online bij onze fysiotherapiepraktijk in Barendrecht. U kunt ook mailen naar info@fysio-barendrecht.nl of bellen naar 0180 849 257

Over Fysio Barendrecht 

Fysio Barendrecht is onderdeel van de Go-Hoen gezondheidsgroep. Fysiotherapie Barendrecht heeft haar eigen mooie fysiotherapiepraktijk! Deze is gevestigd aan de Achterom 1A in Barendrecht (naast de Hypotheker). Wij zijn een praktijk met aandacht en persoonlijke zorg voor u!

Zo’n drie miljoen mensen binnen Nederland vinden jaarlijks hun weg naar een fysiotherapiepraktijk. Dit om geholpen, behandeld en/of ondersteund te worden aan een klacht van zijn/haar bewegingsapparaat.

kijk wat wij voor u kunnen betekenen!

Fysio Barendrecht

KWALITEITSZORG

Ons team van fysiotherapeuten is BIG-geregistreerd. Verder zijn wij CKR geregistreerd

BEREIKBAARHEID

Door onze centrale ligging zijn wij goed bereikbaar. Daarnaast kunt u gratis voor de deur parkeren. 

PROFESSIONELE AANPAK

Wij hanteren een persoonlijke en professionele aanpak voor elke patiënt.  

Praktijk informatie Fysio Barendrecht

Fysio Barendrecht is een moderne praktijk die mee gaat met de tijd. Ons jonge gedreven team van ervaren fysio professionals werkt volgens de nieuwe inzichten en onderzoeken. Dit doen wij om zo constant voorop te lopen en de meest bewezen behandelingen toe te passen. Naast de kennis en ontwikkelingen staat de cliënt bij ons centraal! Wij streven namelijk naar een transparante behandeling die past bij uw klachtenbeeld. Onze behandelingen gaan daarom altijd in overleg met u. Ook bieden wij dat stukje extra in persoonlijke aandacht! U bent bij ons geen nummer. Wij kunnen u helpen met alle ongemakken van het bewegingsapparaat. Daarnaast kunnen wij u van begin tot eind begeleiden in de revalidatie door onze samenwerking met Aad van Loon sport. Naast de algemene fysiotherapie is ons team gespecialiseerd in dry needling, Revalidatie van etalagebenen (claudicatio intermittens), golf fysiotherapie en het herstel na een voorste kruisband operatie. Tevens hebben wij contracten met alle zorgverzekeraars.

Waarderingen fysiotherapiepraktijk Barendrecht

Bekijk onze waarderingen op Zorgkaart Nederland

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Afspraak maken bij Fysio Barendrecht

Heeft u last van fysieke problemen of klachten? Fysiotherapie Barendrecht heeft geen wachtlijst, waardoor u snel terecht kunt. Een doorverwijzing van arts of specialist is hiervoor niet nodig.

Bezoek adres