Workshops

Over Workshops

Naast het verminderen van klachten is het ook belangrijk om zelf te weten wat nodig is om klachten te voorkomen. Go-Hoen geeft Workshops waarbij je kan ontdekken waar jouw verbeterpunten zitten. Ook leer je ergonomisch te werken, hierdoor blijf je fit op de werkvloer en kan je productiever aan de slag. Door een zogeheten Werkplekcheck kom je te weten of jij en je werknemers gezond en verantwoord fysiek aan het werk zijn. Met persoonlijke adviezen en tips worden de klachten voorkomen en aangepakt.

Ergonomische workshops

Bij de ergonomische workshops kom je meer te weten over je houding en gedrag bij het werken. Bij het werkplekonderzoek wordt er gekeken naar de huidige situatie en hoe deze te verbeteren is. Er wordt gekeken naar de houding en instellingen van de werkplek. Denk bijvoorbeeld aan de stoelhoogte, afstand tot het toetsenbord of je tiltechniek. Kleine aanpassingen maken een groot verschil.

Stress verminderen en effectief werken

In onze workshops leer je wat stress precies is en waarom zoveel mensen er last van hebben. Je krijgt concrete handvatten om met stress om te gaan, waardoor je meteen resultaten zult zien. Daarnaast leer je hoe je het werk zo kunt inrichten dat je elke dag effectief kunt zijn. Effectief werken zonder stress: ook voor jou!