Wie zijn wij?

Als u het ziekteverzuim op de werkvloer effectief wilt verlagen, de gezondheid van uw werknemers wilt bevorderen, en daarnaast uw werknemers wilt belonen, bent u bij Go-Hoen aan het juiste adres. Ons team van specialisten en experts zorgen ervoor dat uw werknemers fit en vitaal kunnen blijven functioneren. Gezonde werknemers dragen bij aan de productiviteit op de werkvloer en de groei van uw onderneming. Daarmee werkt u aan een verantwoorde werkomgeving en kunt u ziekteverzuim makkelijk tegen gaan, want als ondernemer wilt u natuurlijk het beste voor uw organisatie.

Go Hoen

HEALTH

Gezondheid is erg belangrijk. Daarom delen wij graag onze kennis en diensten om de gezondheid binnen uw organisatie te optimaliseren!

OPTIMISATION

 Veel mensen denken dat het optimaliseren van de gezondheid en het verlagen van het ziekteverzuim een moeilijke klus is. Dat is niet zo met de hulp van Go-Hoen!

EXPERTS

Bij ons werken echte experts, van  ervaren fysiotherapeuten, gepassioneerde diëtisten, sportieve personal trainers tot goed opgeleide bewegingsanalisten. 

Go Hoen

Kopje koffie?

Benieuwd geworden wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en neem een kijkje op de dienstenpagina voor onze diensten. Tijdens een gesprek kijken we naar de mogelijkheden om uw organisatie zo fit mogelijk te houden en het ziekteverzuim te verminderen. Van een wekelijks goedgevulde fruitbox tot fysiotherapie op locatie. Samen kijken we naar de beste toevoegingen voor uw werknemers!

Een greep uit onze tevreden klanten: