Fruit op het werk

Fruit op het werk, wij zijn dé gezondste service voor werkend Nederland! Go-Hoen is niet alleen dé kleurrijke leverancier voor particulieren, maar wij leveren ook heerlijk vers werkfruit aan voor bedrijven. Zet die snoeppot aan de kant en kies gemakkelijk voor een gezond tussendoortje door middel van onze heerlijke werkfruitbox! Maak kennis met ons werkfruit via onze GRATIS en vrijblijvende proef box. Ik zou zeggen, waar wacht u nog op en probeer ons uit!

Waarom Fruit op het werk? 

Fruit op het werk,  iedere dag vers fruit op het werk zonder dat je er als werkgever omkijken naar hebt? Go-Hoen zakelijk regelt het. Met onze gezonde service ontzorgen wij bedrijven in Nederland voor gezonde tussendoortjes en maken wij uw medewerkers blij met verse, lekkere en vooral gezonde snacks. Wij kiezen altijd voor seizoensgebonden fruitsoorten. Daardoor bevat ons fruit veel vitaminen en smaakt het extra lekker. In de werkfruit kratten zitten fruit en groente snacks die gemakkelijk te eten zijn op de werkvloer, zoals appels, bananen, druiven, sinaasappels, snackkomkommers, snoeptomaten, snoeppaprika’s, mandarijnen, peren, etc.

Fruit op het werk

Eenvoudig 

Zonder omkijken elke dag vers fruit voor u en uw medewerkers.

Altijd vers

In onze werkfruit pakketten leveren wij de lekkerste en verste stukken fruit van het seizoen!

Eerlijke prijs

We maken per werkfruit aanvraag een passend voorstel op maat. Er is al fruit op het werk vanaf 9,99,-!

Kies gemakkelijk voor fruit op het werk

  • Ons werkfruit en onze service is fiscaal aantrekkelijk.
  • Wij scoren goed op de prijs/kwaliteit verhouding!
  • Onze dienst is wekelijks opzegbaar dus u zit nergens aan vast.
  • Als laatste kunnen wij maatwerk leveren voor uw bedrijf/organisatie.

Fruit op het werk, stappenplan?

  • Op basis van de grootte en kenmerken van uw bedrijf/organisatie maken wij een voorstel op maat voor u. Er is hierbij ook een belangrijke rol voor communicatie weggelegd tussen ons en uw bedrijf.
  • Nadat u hopelijk het akkoord heeft gegeven, bekijken we gezamenlijk waar wij het fruit het beste kunnen plaatsen. Een houten stelling behoort bijvoorbeeld tot de kosteloze mogelijkheden.
  • Het leveren van vers fruit kan gaan beginnen. Onze eigen enthousiaste fruit chauffeurs verzorgen de bezorging, geheel gratis, van de Fruitboxen bij uw bedrijf. Ze presenteren het fruit volgens afspraak en controleren ook de consumptie van de afgelopen week.
  • Wie kan het verse en heerlijke fruit dat zojuist is bezorgd weerstaan? Wachten is daarom niet nodig, het genieten kan direct beginnen. Dat geldt ook voor u als werkgever. U heeft nergens omkijken naar, maar ziet wel dat uw medewerkers goed en gezond bezig zijn door een gezonde snack te nuttigen.

Bezoek adres