Fysiotherapie op bedrijfslocatie

Fysiotherapie op bedrijfslocatie – Voor bedrijven zijn medewerkers een kostbaar bezit, maar wanneer uw medewerkers niet optimaal kunnen functioneren door fysieke klachten of pijn, kan dit leiden tot ziekteverzuim of productieverlies. Dit is ongewenst en daarom bieden wij fysiotherapie op bedrijfslocatie aan. Wij bieden dit aan om uw medewerkers vitaal en productief te houden. Door een fysiotherapeut beschikbaar te stellen op de werkvloer, wordt de drempel voor werknemers verlaagt om met hun klachten naar een fysiotherapeut te stappen. Behandel fysieke klachten in een vroeg stadium en beperk langdurig verzuim.

Minder ziekteverzuim in uw bedrijf door fysiotherapie op bedrijfslocatie:

Door uw medewerkers op bedrijfslocatie te behandelen en te onderzoeken zijn de medewerkers veel minder tijd kwijt aan reizen. Ook is het zelfs mogelijk dat de medewerkers direct na de fysio behandeling weer terug gaan naar de werkplek in plaats van naar huis. Door de behandeling op locatie bespaart uw bedrijf al enorm veel tijd. Dit is tijd dat uw medewerker niet productief kan zijn en daardoor bespaart u dus ook veel geld met de therapie op bedrijfslocatie.

Fysiotherapie op bedrijfslocatie

Snel geholpen

Minder ziekteverzuim en een verbeterde teamband!

Lage drempel 

Uw organisatie ademt  vitaliteit!

Minder verzuim

Geschikt voor grote en kleine bedrijven!

Beter bewustzijn creëren met fysiotherapie op bedrijfslocatie:

Naast het oplossen van de klachten van de werknemer is het ook belangrijk dat er een beter bevattingsvermogen ontstaat ten aanzien van het ontstaan van de klachten. Dit houdt in dat de medewerkers of klanten beter begrijpen waar de klacht nou eigenlijk vandaan komt en hoe het is ontstaan. Dit zodat het de volgende keer wellicht voorkomen kan worden. Wij doen er alles aan om te voorkomen dat de klanten of medewerkers weer terug vallen in de oude gewoontes en de klachten wellicht weer zouden kunnen terugkeren. Dit proberen wij dus te voorkomen door de medewerker/klant inzicht te geven in het ontstaan van de klacht. Als laatste geven we de medewerker en klant het inzicht in de klachten via een gericht oefenprogramma bestaande uit rek-, ontspannings- en krachtoefeningen.

Tot slot

De fysiotherapeut houdt zich bezig met klachten en aandoeningen van het houding en bewegingsapparaat, die mede het gevolg zijn van het werk of die het werken beperken. De fysiotherapeut houdt zich vooral bezig met de arbeidsrelevante problemen van de individuele werknemer.

Bij een fysiotherapeut op de werkplek leggen uw medewerkers eerder hun klachten voor. Logisch, want even binnen lopen tijdens het inloopuur is erg laagdrempelig en effectief. Hierdoor worden fysieke klachten in een vroeg stadium ontdekt en wordt langdurig verzuim beperkt.

Fysiotherapie praktijk barendrecht rhoon

Bezoek adres