Zakelijke gezondheidszorg

Zakelijke gezondheidszorg! Go-Hoen maakt iedereen zo fris als een hoentje op de werkvloer! Met onze gezondheidszorg voor groot en klein bedrijf staan wij voor een gezonder en vitaleren werkomgeving. 

Prevenitef medisch onderzoek pmo

Preventief medisch onderzoek

Een PMO onderzoek brengt de gezondheidsrisico’s van uw medewerkers in kaart. Deze gezondheidsrisico’s kunnen te maken hebben met het werk, met de leefstijl, maar ook met de privé-situatie van de medewerker.

werkfruit fruit op het werk

Werkfruit

Zet die snoeppot aan de kant en kies gemakkelijk voor een gezond tussendoortje doormiddel van onze heerlijke werkfruitbox! Maak kennis met ons werkfruit via onze GRATIS en vrijblijvende proef box.

Stoelmassage

Met onze stoelmassages op uw werkvloer helpt het vitaal te blijven en tegelijk fysieke klachten zoals hoofdpijn, een stijve nek en schouder- of rugpijn te verminderen of zelfs te laten verdwijnen.

Vitaliteitsweek

Vitaliteitsweek

Wie fit en vitaal is, werkt daardoor met meer plezier en meer energie. Dit is niet alleen fijn voor de werknemer, maar ook erg fijn voor de werkgever. Aan die vitaliteit kunnen beide partijen iets doen. De werknemers kunnen dit doen door bijvoorbeeld gezond te eten en voldoende te bewegen.

Bootcamp op het werk

Bootcamp op het werk

Samen sterker! De sportieve service voor werkend Nederland! Wij geven leuke en sportieve trainingen op locatie, die bijdragen aan gezonde werknemers en de teambuilding onderling versterkt. 

Fysiotherapie op bedrijfslocatie

Fysiotherapie

Voor uw bedrijf zijn medewerkers hoogstwaarschijnlijk een kostbaar bezit, maar wanneer uw medewerkers niet optimaal kunnen functioneren door fysieke klachten of fysieke pijn, kan dit leiden tot ziekteverzuim of productieverlies.

Wat is zakelijke gezondheidszorg?

Go-Hoen Zakelijk: Als u het ziekteverzuim op de werkvloer effectief wilt verlagen, de gezondheid van uw werknemers wilt bevorderen, en daarnaast uw werknemers wilt belonen, bent u bij Go-Hoen aan het juiste adres. Ons team van specialisten en experts zorgen ervoor dat uw werknemers fit en vitaal kunnen blijven functioneren. Gezonde werknemers dragen bij aan de productiviteit op de werkvloer en de groei van uw onderneming. Daarmee werkt u aan een verantwoorde werkomgeving en kunt u ziekteverzuim makkelijk tegen gaan, want als ondernemer wilt u natuurlijk het beste voor uw organisatie.

Go Hoen

Praktijk

Zakelijk

Bezoek adres