Personal Training

Over Personal Training

Een persoonlijke begeleiding bij het trainen helpt je vol te houden en fit te blijven. De medisch gespecialiseerde trainer en fysiotherapeut van Go-Hoen zorgt ervoor dat je de begeleiding krijgt die je nodig hebt. Er wordt eerst samen een persoonlijk plan opgesteld met bijvoorbeeld ook voedingsadviezen. Om een resultaat te zien, zullen er metingen voor en na het traject komen om veranderingen zichtbaar te maken.

Persoonlijke aandacht, afgestemde oefeningen en kracht/cardiocombinaties op maat zullen je helpen om je gezondheid aanzienlijk te verbeteren. Het trainen van jouw hele lichaam is veilig en effectief en duurt een uur. Tijdens de training kan je je hoofd weer helemaal leeg maken en ontspannen te werk gaan. Persoonlijke training zonder medische aanleiding kan natuurlijk ook, onder leiding van een gespecialiseerde begeleider/fysiotherapeut op basis van een persoonlijk plan. Ook deze trainingen beginnen en eindigen met een meting.

Als er lichamelijke klachten zijn, is het belangrijk hierop in te spelen. Zo zorg je ervoor dat de werknemers niet vaker afwezig zijn. Met het programma Fysieke Training richt je je op het verbeteren van de lichamelijke fitheid en de belastbaarheid van de werknemers. Het is gericht aan werknemers met klachten door hun werkhouding. Er hoeft nog geen sprake te zijn van verzuim, maar is wel te behandelen op dit tegen te gaan.