Personal training

Go-Hoen maakt iedereen zo fris als een hoentje! Met onze gezondheidszorg voor zowel particulieren al bedrijven staan wij voor een gezonder en vitaler leven. 

Over Personal Training

Een persoonlijke begeleiding bij het trainen helpt je conditie op pijl te houden en fit te blijven. De medisch gespecialiseerde trainer en fysiotherapeut van Go-Hoen zorgt ervoor dat je de begeleiding krijgt die je nodig hebt. Er wordt eerst samen een persoonlijk plan opgesteld met bijvoorbeeld voedingsadviezen. Om zichtbaar resultaat te krijgen, zullen er metingen voor en na het traject plaatsvinden.

Persoonlijke aandacht, afgestemde oefeningen en kracht/cardiocombinaties op maat zullen je helpen om je gezondheid aanzienlijk te verbeteren. Het trainen van jouw hele lichaam is veilig en effectief en duurt een uur. Tijdens de training kan je je hoofd weer helemaal leeg maken en ontspannen verder te werken. Persoonlijke training zonder medische aanleiding kan natuurlijk ook, onder leiding van een gespecialiseerde begeleider/fysiotherapeut op basis van een persoonlijk plan. Ook deze trainingen beginnen en eindigen met een meting.

personal training

Fysieke klacht!

Als er lichamelijke klachten zijn, is het belangrijk hierop in te spelen. Zo zorg je ervoor dat de werknemers niet vaker afwezig zijn. Met het programma Fysieke Training richt je je op het verbeteren van de lichamelijke fitheid en de belastbaarheid van de werknemers. Het is gericht aan werknemers met klachten die zijn ontstaan door hun werkhouding. Er hoeft nog geen sprake te zijn van verzuim, maar dit is wel te behandelen om tegen te gaan.

Bezoek adres