Fruit op locatie

Over fruit op locatie

 Wist u dat mensen vaker kiezen voor groente en fruit als snack wanneer ze het gewoon kunnen pakken? Uw werkgever kan bij Go-Hoen tegen gunstige prijzen tussendoortjes of snackboxen vol fruit en groente bestellen en laten bezorgen. U en uw collega’s kunnen genieten van bijvoorbeeld; mini-komkommers, zoete paprika’s, snoeptomaatjes, avocado’s en verschillende soorten fruit als; appels, bananen en mandarijnen.

Werkfruit

De gezonde tussendoortjes- of snackboxen van Go-Hoen hebben alleen maar voordelen voor werkgevers en de werknemers op de werkvloer. De vitaminen en voedingsstoffen in fruit bijvoorbeeld verhogen het energieniveau en helpen jouw hersenfunctie verbeteren. Dankzij het fruit blijft jouw bloedsuikerspiegel in balans. Jouw gezondheid verbetert, waardoor je vitaler en productiever wordt en dat is weer prettig voor jouw werkgever, die baat heeft bij zoveel mogelijk werknemers die een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid hebben, zich bewust zijn van de voordelen van gezonde voeding en elkaar daarin stimuleren.

Go-Hoen bezorgt de snackdozen wekelijks op maat, dus afgestemd op de behoeften en wensen van de medewerkers. Wij garanderen kwaliteit en duurzaamheid en geloven in persoonlijk contact. Bezorging naar bedrijven is gratis. Werkgevers zitten niet vast een contract. Fruit/groente aanbieden is bovendien fiscaal aantrekkelijk.

Sinaasappel-pers abonnement


Nog meer gezond en dus goed nieuws voor jou als werknemer! Go-Hoen levert speciaal geselecteerde, smaakvolle perssinaasappels met veel sap en een goede vezelstructuur voor op kantoor en in de werkplaats. In samenwerking met onze leveranciers kiezen wij voor de allerbeste rassen!

Een perssinaasappel zit van nature bomvol vitamine C. Eén glas vers sap levert gemiddeld twee derde van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Het lichaam heeft vitamine C nodig om ijzer op te nemen, een gezonde weerstand op te bouwen en te behouden en bindweefsel te vormen. Bovendien is de vrucht een antioxidant die veel natuurlijk calcium bevat. Door de geur van sinaasappels maken onze hersenen het stofje serotonine aan, dat een positieve werking heeft op onder andere onze stemming, ons geheugen en ons zelfvertrouwen. Ideaal voor op het werk!

Bedrijven kunnen zelf, met hulp van onze experts, bepalen hoeveel sinaasappels zij willen ontvangen. Wekelijks of één keer per veertien dagen. Om de vruchten uit te persen kunnen ze (in bruikleen) gratis de meegeleverde automatische handpers gebruiken of een volautomatische pers (met één druk op de knop vers sap) leasen. Andere voordelen voor werkgevers: geen verzendkosten, fiscaal aantrekkelijk, een maandelijkse factuur en maandelijks opzegbaar (geen vast abonnement).

Avocado abonnement

Go-Hoen kan elke week eetrijpe, lekkere en vooral supergezonde avocado’s afleveren. De baas doet jou en ongetwijfeld de meeste van jouw collega’s daar een groot plezier mee. Wij bezorgen deze groene vezelbommen tegen een vaste lage prijs op de gewenste dag op jouw werk.

Avocado’s zijn supergezond en een uitstekende bron van vezels, vitamine E en kalium. De goede vetten in deze vrucht verhogen de opname van in vet oplosbare vitaminen en andere gezonde plantaardige stoffen. Het eten van avocado’s kan ontstekingen in het lichaam remmen, zorgen voor een stabielere insulinewaarde na de maaltijd en een verzadigd gevoel, waardoor je minder de neiging hebt om tussendoor te snacken.

Gezonde snackboks voor thuis

Onze boxen zijn ook te bestellen door particulieren, maar het is voordeliger eerst te informeren of jouw werkgever dit concept wil ondersteunen. Bezorging bij bedrijven is gratis, terwijl aan huis 4,95 euro verzendkosten in rekening wordt gebracht. Als particulieren kun je een maandelijks opzegbaar abonnement nemen. Je kan zelf bepalen hoeveel gezonde snacks je per doos wilt ontvangen.

Beterschaps-fruit

Een zieke collega of werknemer verras je natuurlijk met fruit! Go-Hoen levert een mooie box fruit, verse jus d'orange en een beterschapskaart! De box wordt bezorgt aan huis en zorgt dat de zieke weer zo snel mogelijk fris aan het werk kan!

Sportfruit, voor op de sportvereniging

Ook voor de sportverenigingen heeft Go-Hoen is passends; een display met vers fruit voor in de sportkantine! Go-Hoen levert de producten en halen ook weer op, dus geen zorgen voor de vereniging! Het stimuleert het eten van fruit en zorgt voor een gezonde kantine. Daarnaast is het ook vollediger voor de organisatie!