Fysiotherapie

Over Fysiotherapie

De fysiotherapeuten van Go-Hoen zorgen ervoor dat u fit en gezond uw werk kan blijven doen. Met persoonlijke aandacht en het juiste advies weet u hoe u het beste fit kan blijven. Er wordt een duidelijk beeld geschetst waarmee u aan de slag kunt. Meer weten over de soorten fysiotherapie en wat het beste bij u past? Lees hieronder meer!

Fysiotherapie in praktijk Barendrecht

De praktijk van Go-Hoen zit gevestigd in Barendrecht. Bij deze Fysio kunt u voor meerdere oplossingen terecht. U kunt langskomen voor dry needling, medical taping en hooikoorts taping. In samenwerking van Aad van Loon sport, kunt u ook terecht voor sportrevalidatie. Go-Hoen is aangemeld bij het Claudicatio netwerk.

Fysio aan huis

Go-Hoen behandelt ook aan huis, de behandelingen worden op locatie gedaan en dat kost u weer minder tijd en moeite! Zodat u weer tijd overhoudt om meer te kunnen bewegen in uw vrije tijd.

Re-intergratie

Ook fysiotherapie op het werk zorgt voor meer ontspanning en minder werkdruk. Go-Hoen komt langs en zorgt dat de werknemers ter plekke kunnen worden behandeld voor bijvoorbeeld rug-, nek- of schouderklachten. De fysiotherapeut herkent de werkgerelateerde klachten en geeft advies en instructies om de werknemer weer beter te laten functioneren en klachten te voorkomen.

Bedrijfsfysiotherapie

Je wilt het liefste de lichamelijke klachten van je werknemers verminderen, maar dit kost ook veel tijd. Om beweging voor iedereen toegankelijk te houden, biedt Go-Hoen de mogelijkheid om tussen de werkuren voorlichting te geven of een werkplekonderzoek. Werknemers die goed in hun vel zitten, zijn tenslotte productiever. Met de Bedrijfsfysiotherapie van Go-Hoen kan je je werknemers deze mogelijkheid bieden. Het vermindert fysieke klachten, verlaagt het ziekteverzuim en verhoogt de productiviteit op de werkvloer!

Golf-fysiotherapie praktijk Barendrecht

Bij het golfen kunnen er verschillende klachten ontstaan. Door specifieke bewegingen belast je ook specifieke spieren en gewrichten. Het is belangrijk om deze klachten te behandelen en weer pijnloos uw hobby uit te voeren. Bij de fysiopraktijk van Go-Hoen kunt u terecht om deze klachten helpen te verdwijnen. Het begint met een informatievergaring. De fysiotherapeut onderzoekt de pijnlijke plek en welke bewegingen daarbij horen. Aan de hand van de resultaten wordt er een persoonlijk trainingsprogramma gemaakt, zodat u de aanwijzingen optimaal kunt uitvoeren.

Patiëntenportaal