FAQ

Go-Hoen maakt iedereen zo fris als een hoentje! Met onze gezondheidszorg voor zowel particulieren al bedrijven staan wij voor een gezonder en vitaler leven. 

Hoe neem ik contact op?

U kunt makkelijk contact opnemen via onze contact pagina of een e-mail sturen naar info@go-hoen.nl. Bellen kan ook naar 0642473293

Hoe maak ik een afspraak?

U kunt heel gemakkelijk een afspraak maken bij Go-Hoen of op uw eigen bedrijfslocatie. Neem simpelweg contact met ons op, zie hiervoor de contactpagina.

In welk tijdbestek wordt mijn bericht beantwoord?

Wij streven ernaar om uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden. Tijdens werkdagen krijgt u gewoonlijk nog dezelfde dag een antwoord.

Komen jullie langs op bedrijfslocatie?

Jazeker! Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Hoe zit het met het maatwerk dat jullie kunnen leveren?

Ieder mens is anders, elke organisatie heeft andere taken en dagelijkse activiteiten, daardoor begint elk proces bij Go-Hoen met een onderzoek. Vanuit het onderzoek wordt er precies, voor uw bedrijf, een plan gemaakt opmaat om iedereen binnen uw organisatie het beste van dienst te zijn!

Hoe betaal ik?

De zakelijke klanten krijgen een factuur met een betaaltermijn van 30 dagen (als de afnemer de factuur pas na 30 dagen betaalt, is van rechtswege wettelijke handelsrente verschuldigd over de termijn die de 30 dagen overschrijdt. Een betalingstermijn van langer dan 60 dagen is alleen toegestaan als aangetoond kan worden dat dit voor geen van beide partijen nadelig is).

Particulieren kunnen bij Go-Hoen gewoon betalen met iDEAL, een cadeaubon of achteraf.

 
 

Vragen?

Heeft u nog onbeantwoorde vragen? Stel ze dan hier!

    Bezoek adres