Particuliere gezondheidszorg

Go-Hoen maakt iedereen zo fris als een hoentje. Met onze praktijken in Barendrecht en Rhoon helpen wij graag mensen in de regio!

Fysiotherapie praktijk barendrecht rhoon

Fysiotherapie

Wij zijn HET antwoord op al uw fysieke klachten en problemen. Ons team met specialisten (fysio en manuele therapie) werken volgens de nieuwste inzichten binnen de fysiotherapie. Woont u in de regio Barendrecht / Carnisse / Rhoon, en heeft u een fysieke klacht? Kom dan eens langs bij onze moderne Fysiotherapiepraktijk (gratis parkeren voor de deur)! 

Fysiotherapie praktijk particulier

Manuele therapie

Manuele therapie is een specialisatie binnen onze fysiotherapie praktijken. Het is een therapie die het meest wordt toegepast bij de wervelkolom, maar daarnaast op meerdere gewrichten een positieve werking heeft. Bij klachten aan de onderrug, rug of nek kunnen wij manuele therapie toepassen.

Fruit aan huis

Fruit aan huis

Wij leveren heerlijk vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Lust u iets niet of bent u ergens allergisch voor? Laat dat even weten in de opmerkingen van de bestelling dan leveren wij er wat anders in de plaats voor. Daarnaast geldt bij ons de: ”Niet goed? Vers terug garantie”. Dus wilt u gemakkelijk en voordelig voldoende vitamine binnen krijgen? Kies dan voor ons!

Vitaliteitsweek

Personal training

Een personal trainer  begeleidt mensen op het gebied van beweging, voeding en mental coaching. Daarnaast zal onze personal trainer niet alleen voor lichamelijke begeleiding en invulling van je trainingsprogramma zorgen, maar geeft hij/zij ook een stukje persoonlijke aandacht. Dit om ervoor te zorgen dat je op alle vlakken gesteund en gemotiveerd blijft op je weg naar een fitter lichaam.

Cryoskin barendrecht rhoon

Cryoskin

Cryoskin is de nieuwste ontwikkeling voor niet-invasieve figuur verbetering. Het geheim van CryoSkin is de temperatuur: wordt smaller en strakker met gecontroleerde verwarming en koeling. De procedure is pijnvrij en de resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar. De slimming effecten van CryoSkin zijn onmiskenbaar: patiënten hebben aangetoond 1 tot 2 cm vetomtrek te verliezen met een enkele behandeling!

Bezoek adres