Fysiotherapie Barendrecht

Over Fysiotherapie Barendrecht 

Fysiotherapie Barendrecht is onderdeel van Go-Hoen. Deze moderne fysiotherapiepraktijk is gevestigd aan de Achterom 1A in Barendrecht. 

Nederland telt zo’n 3 miljoen mensen die jaarlijks hun weg naar een fysiotherapeut vinden. Onze praktijk staat voor u klaar!

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen!

Fysiotherapie Barendrecht

Professioneel

Binnen onze fysiotherapiepraktijk hanteren wij een professionele aanpak. 

Bereikbaarheid

Parkeren kan gratis voor de deur. Daarnaast zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Kwaliteitszorg

Ons team van fysiotherapeuten is BIG-geregistreerd. Ook zijn wij CKR geregistreerd. 

Fysiotherapie Barendrecht praktijk informatie

Fysiotherapie Barendrecht staat meer dan graag voor u klaar. Voor hulp bij lichamelijke klachten/blessures kunt u heel eenvoudig een afspraak maken via de button of mailen/bellen naar info@fysio-barendrecht.nl / 06-21516764. De specialisten van Fysio Barendrecht staan altijd voor u klaar, wij hebben geen wachtlijsten. Ons jonge team van ervaren en gedreven fysiotherapeuten helpen u graag van uw klachten af. Wij werken binnen de praktijk volgens de nieuwste onderzoeken en inzichten op het gebied van fysiotherapie. Ook als u geen klachten heeft maar een prestatie wilt leveren binnen de sport maken wij graag een plan van aanpak om dit blessure vrij te doorlopen. Denk aan wandeltochten, beklimmen van een berg op de fiets of uitvoeren van een triatlon. Wij kunnen u helpen bij alle lichamelijke klachten, mede door onze samenwerking met Aad van Loon sport kunnen wij op alle niveaus bedienen binnen de sport revalidatie.

U staat bij ons als persoon centraal. Ook heeft u bij ons een vaste therapeut waardoor u behandeld zal gaan worden, hierdoor is er een bewezen sneller resultaat. Naast de algemene fysiotherapie is ons team gespecialiseerd in dry needling, revalidatie van etalagebenen (claudicatio intermittens), golf fysiotherapie en het herstel na een voorste kruisband operatie. Tevens hebben wij contracten met alle zorgverzekeraars.

Bekijk onze waarderingen op Zorgkaart Nederland

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Waarderingen fysiotherapiepraktijk Barendrecht

Afspraak maken bij Fysiotherapie Barendrecht

Last van blessure/klacht? Fysiotherapie Barendrecht hanteert geen wachtlijst waardoor u snel terecht kunt. Een doorverwijzing van arts of specialist is hiervoor niet nodig.