Fysio Carnisselande / Barendrecht

Over Fysio Carnisselande / Barendrecht 

Fysio Carnisselande / Barendrecht is een onderdeel van de gezondheidsgroep ”Go-Hoen”

Wij zijn een nieuwe en moderne fysiotherapiepraktijk in Barendrecht (dichtbij Carnisselande)! Hier werken wij met een team van gedreven en ervaren fysiotherapeuten.

Bezoekadres: Achterom 1A in Barendrecht

Bekijk eens wat wij voor u kunnen beteken!

Fysio Carnisselande

Kwaliteitszorg

Ons BIG en CKR geregisterde team staat klaar voor u.

Professioneel

Elke patiënt staat bij ons centraal. Wij hanteren een persoonlijke aanpak afgestemd op het individu. 

Bereikbaarheid

Parkeer gemakkelijk (gratis) voor de deur. Of bereik ons via het openbaar vervoer. Zelfs op de fiets zijn wij goed bereikbaar. 

Fysio Carnisselande / Barendrecht Praktijk informatie

Fysio Carnisselande / Barendrecht beschikt over een nieuwe fysiotherapiepraktijk! Hier werken wij met een team van gedreven en ervaren fysiotherapeuten. Wij werken dagelijks aan de kwaliteit middels scholingen en cursussen. Onze therapeuten zijn dan ook allemaal BIG geregistreerd en ingeschreven bij het KRF (Kwaliteit Register Fysiotherapie). Ook hebben wij specialisten op het gebied van schouders, voorste kruisbanden revalidatie, nieuwe knie / heup revalidatie of het trainen bij etalage benen. Door onze nauwe samenwerking met Aad van Loon sport kunnen wij op elk niveau revalideren. 

Fysio Carnisselande Barendrecht ook aan huis!

Naast behandelen op de praktijk verzorgen wij ook behandelingen aan huis. Dit in zowel Barendrecht als Carnisse. Bij onze praktijk bent u geen nummer, wij nemen de tijd voor u en uw klachten. Ook kunt u snel terecht, wij hanteren geen wachtlijsten. Dus mocht u lichamelijke klachten hebben, helpen wij u er graag snel vanaf!

Afspraak maken bij Fysio Carnisselande / Barendrecht

Last van blessure/klacht? Fysio Carnisselande / Barendrecht hanteert geen wachtlijst! Hierdoor kunt u snel terecht bij ons. Een doorverwijzing van arts of specialist is hiervoor niet nodig. Naast de algemene fysiotherapie is ons team gespecialiseerd in een aantal andere therapieën. Namelijk; dry needling, Revalidatie van etalagebenen (claudicatio intermittens), golf fysiotherapie en het herstel na een voorste kruisband operatie. Daarom zijn wij de beste keuze voor uw klachten! Tot snel!

Bekijk onze waarderingen op Zorgkaart Nederland

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Waarderingen fysio Carnisselande 

Feitjes over fysiotherapie

Wist u dat er ruim 20.000 actieve fysiotherapeuten zijn op het moment! Dit is een enorm aantal. Daarom zorgen wij ervoor dat u geen keuze stres krijgt. Wij zijn voor u de beste keuze. Ten eerste is ons team BIG en CKR geregistreerd. Ten tweede staat de patiënt bij ons centraal! Wij hanteren een professionele en persoonlijke aanpak afgestemd op de klant. En daarnaast zijn wij ook nog eens super goed bereikbaar met welk vervoer dan ook. Kortom zijn wij, Fysio Carnisse/Barendrecht, de beste keuze voor u.

Daarnaast zijn er jaarlijks ruim 1.500.000 tevreden klanten van de fysiotherapie. Ook wij hebben in de 1,5 miljoen tevreden klanten een aandeel! Wij willen het aantal tevreden klanten met uw komst vergroten. Want Fysio Carnisselande/Barendrecht zorgt ervoor dat u als tevreden klant de deur uit loopt. Dus waar wacht u nog op? Kom langs bij onze mooie praktijk aan de Achterom 1A in Barendrecht!

Tot slot is er iets uit onderzoek in 2019 gebleken. Namelijk dat van de totale Nederlandse zorguitgaven, er 1,5% wordt besteed aan fysiotherapie. Hiervan loopt 0,5% via de basisverzekering. 1% loopt via de aanvullende verzekering. Dit terwijl het aantal patiënten dat gebruik maakt van
fysiotherapie 22% is van de bevolking! Bij Fysiotherapie Carnisse/Barendrecht hebben we contact met bijna alle zorgverzekeringen van Nederland! Daarom moet u, met uw klachten, snel langskomen bij onze praktijk. Tot snel!