0%

Ziekteverzuim verlagen

HomeZiekteverzuim verlagen

Ziekteverzuim verlagen op de werkvloer

Als u het ziekteverzuim op de werkvloer effectief wilt verlagen bent u bij HOEN aan het juiste adres. Ons team van experts biedt een totaaloplossing als het gaan om de gezondheid van uw werknemers. Daarmee werkt u aan een verantwoorde werkomgeving waardoor ziekteverzuim verlagen effectief in de hand kan worden gewerkt. Als ondernemer wilt u natuurlijk het beste voor uw organisatie.

Het aanstellen van werknemers met de juiste kennis is daarbij een belangrijk onderdeel. Een goede productiviteit bevorderd immers de groei van uw onderneming. Om dat te kunnen bewerkstelligen is het gezond houden van uw werknemers een must. Zo blijft de bezetting en daarmee de productie op de werkvloer optimaal. Verzuim door ziekte wilt u dan ook te allen tijde zien te voorkomen. Toch kunt u daar als ondernemer een belangrijke bijdrage aan leveren.

Als u wilt kunnen beschikken over fit, gezond en actief personeel staan de specialisten van HOEN dan ook graag voor u klaar. Het is dan ook niet voor niets dat we een totaaloplossing aanbieden om ziekteverzuim onder werknemers te kunnen verlagen. Hierbij kunt u denken aan fysiotherapie en ergonomie op locatie, het verzorgen van een educatieve lunch en diverse teambuilding projecten waarbij bewegen centraal staat.

Go-hoen, Ziekteverzuim in Nederland

Ziekteverzuim onder werknemers verlagen met HOEN

Bij HOEN werken we alleen met experts en ervaren professionals die hun vak goed verstaan. Zo kunnen we elke onderneming een op maat gemaakt totaalpakket bieden om ziekteverzuim onder werknemers effectief te kunnen verlagen. Dit wordt niet alleen bewerkstelligd door het verstrekken van gezonde voedingsadviezen, maar ook door ergonomische doorvoeringen op de werkplek. Daarbij hanteren we altijd een visie die gebaseerd is op de lange termijn.

Onze teambuilding trainingen staat in het teken van beweging en het versterken van de onderlinge band tussen personeelsleden. Hierbij kunt u denken aan een team of personal training, maar HOEN verzorgt tevens mindfulness en yoga lessen. De bloedstroom in het lichaam wordt met deze trainingen op positieve wijze gestimuleerd. Het lichaam blijft daardoor fysiek en mentaal gezonder.

Ook heeft dit een positieve invloed op de productiviteit omdat de hersenfuncties gestimuleerd en ondersteunt worden. Een fit lichaam is een gezond lichaam in perfecte conditie. Op deze manier kunnen we het ziekteverzuim onder uw werknemers effectief verlagen. Daarnaast draagt de begeleiding van HOEN bij aan een prettige sfeer op de werkvloer.

Neem voor de mogelijkheden voor uw onderneming vrijblijvend contact met ons op.

image
https://go-hoen.nl/wp-content/themes/blake/
https://go-hoen.nl//
#9013fe
style1
default
Loading posts...
/mnt/web302/d0/47/59312647/htdocs/WordPress_SecureMode_01/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://go-hoen.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
info@go-hoen.nl
on
on