Preventief medisch onderzoek Danfoss

U staat op het punt om deel te nemen aan deel 1 van ons Preventief Medisch Onderzoek, dat uit twee essentiële delen bestaat. Dit onderzoek is zorgvuldig samengesteld om u te voorzien van belangrijke inzichten over uw welzijn.

Deel 1 van het onderzoek wordt digitaal ingevuld. Door deze online enquête te voltooien, zet u de eerste stap naar een gezondere toekomst. Uw antwoorden worden vertrouwelijk behandeld en zijn beschermd volgens de strengste normen. Velen hebben al de voordelen ervaren van dit digitale onderzoek.

Werkt de link niet? Bel dan naar 0180335013

Prevenitef medisch onderzoek pmo

Deel 1: Vragenlijst

Stap mee in ons avontuur naar een gezondere toekomst! Welkom bij deel 1 van ons Preventief Medisch Onderzoek, een tweedelig traject dat is ontworpen om u diepgaande inzichten te geven over uw welzijn.

Door deel te nemen aan deze digitale vragenlijst, zet u niet alleen een cruciale stap richting een beter welzijn, maar wordt u ook deel van een groeiende gemeenschap die de positieve impact van dit onderzoek heeft ondervonden. Maak u geen zorgen over uw privacy; uw antwoorden worden met de grootste zorgvuldigheid en volgens de strengste normen behandeld. Laat deze kans niet liggen en draag bij aan uw eigen gezondheidsreis!

Werkt de link niet? Bel dan naar 0180335013

Fysiotherapie op bedrijfslocatie

Deel 2: PMO

Deel 2 is een fysieke afspraak bij jullie op locatie. Tijdens deze sessie bespreken we uw antwoorden uit deel 1 en gaan we aan de slag met een diepgaande ‘APK’ voor uw lichaam. Hiermee kunnen we mogelijke gezondheidsproblemen vroegtijdig detecteren. Deze kans komt niet vaak voorbij, dus grijp hem nu! Om u te verzekeren van een fysieke plek voor het gezondheidsonderzoek, vult u bij vraag 9 ‘Ja’ in. Na uw bevestiging nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen. Onderdelen die gemeten worden:

  • Bloeddruk
  • Cholesterol
  • Bloedwaarde
  • Longen 
  • Conditie
  • En nog veel meer

Dus waar wacht u nog op? Begin met de digitale enquête en verzeker uzelf van een plek voor de waardevolle gezondheidscheck op locatie. U verdient het!