0%

Gezondheidsonderzoek op bedrijfslocatie

Een gezondheidsonderzoek is de perfecte start om het ziektevenruim op de werkvloer effectief te verlagen, hiervoor bent u bij HOEN aan het juiste adres.

U heeft een team werknemers met de juiste kennis die daarbij een goede productiviteit bevorderen. Dit is cruciaal voor de groei van uw bedrijf. Het belangrijkste is dat de gezondheid van uw werknemers optimaal is zodat de bezetting en productie optimaal blijft.  Daarnaast is het belang van het preventieve gezondheidsonderzoek dat eventuele problemen gelijk kunnen worden aangepakt, omdat voorkomen eenmaal beter (goedkoper) is dan genezen. 

Als u wilt kunnen beschikken over fit, gezond en actief personeel staan de specialisten van HOEN dan ook graag voor u klaar. Die met de resultaten van het gezondheidsonderzoek aan de slag gaan een een aansluitende aanbeveling zullen presenteren. 

Hoe werkt het gezondheidsonderzoek?

Bij HOEN werken we alleen met experts en ervaren professionals die hun vak goed verstaan. Zo kunnen we elke onderneming een op maat gemaakt gezondheidsonderzoek aanbieden. Daardoor wordt de eerste stap gezet, om ziekteverzuim onder werknemers effectief te kunnen verlagen.

Onze experts maken een afspraak op locatie bij u. Zo hoeven uw werknemers geen tijd te verspillen aan reizen. Wij maken een planning aan de hand van het aantal medewerkers. Nadat de meting is uitgevoerd krijgt ieder een persoonlijk advies. Daarnaast stel HOEN een vrijblijvend vitaliteits- en gezondheids- plan op om het ziekte verzuim op de lange termijn te reduceren. 

Gezondheidsonderzoek op bedrijfslocatie

Elementen binnen het gezondheidsonderzoek

 • Enquête (onderzoek aan de hand van een vooraf opgestelde vragenlijst)
 • Lengte en gewicht (maatstaven BMI)
 • BMI (body mass index, geeft de verhouding weer tussen het gewicht en de lengte.)
 • Vetpercentage (Bij afvallen is het juist van belang dat u het eerder opgeslagen lichaamsvet gaat verbranden. Het is dus van belang om uw lichaamsvetpercentage te weten en dat als uitgangspunt te nemen voor verdere actie.)
 • Visceraal vet (Visceraal vet, beter bekend als buikvet, is het vet dat zich, ter bescherming, om de organen bevindt in de romp en in de buik. Het grote probleem van visceraal vet is dat het niet duidelijk zichtbaar is. Teveel visceraal vet is gevaarlijk, omdat het onder andere de organen in de verdrukking brengt.)
 • Spiermassa (Spiermassa geeft aan hoeveel van uw totale gewicht bestaat uit spiermassa. Een belangrijke functie van spiermassa is dat het gerelateerd is aan hoeveel calorieën uw lichaam per dag nodig heeft. Spiermassa zorgt voor een continue verbranding van lichaamsvet.)
 • Glucose (Glucosetolerantie is de mate waarin u lichaam glucose (suiker) uit het bloed kan verwerken.)
 • Cholesterol (Cholesterol is altijd hetzelfde stofje. Om de kleine bolletjes cholesterol zit een laagje eiwit. Dit laagje zorgt ervoor dat het cholesterol door het bloed vervoerd kan worden. De 2 belangrijkste eiwit-cholesteroldeeltjes zijn LDL en HDL. LDL wordt slecht cholesterol genoemd en HDL goed cholesterol.)
 • Bloeddruk (Het hart pompt het bloed met kracht de slagaders in. Daardoor ontstaat een druk op de bloedvaten. Dit heet de bloeddruk. Het is niet goed als de druk voortdurend te hoog is. Een hoge bloeddruk is namelijk een risicofactor voor hart- en vaatziekten.)
 • Saturatie (Saturatie is een graadmeter voor de hoeveelheid zuurstof die aan het hemoglobine in de rode bloedcellen is gebonden. Rode bloedcellen zorgen voor het transport van zuurstof naar de weefsels. )
 • Handknijpkracht (De maximale knijpkracht van de hand geeft een goede inschatting van de perifere spierfunctie en is
  gerelateerd aan de totale hoeveelheid spiermassa in het lichaam.)

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.
Onze experts en specialisten staan graag voor u klaar.
Daarnaast voorzien we u graag van een gezond advies.

Uw Gegevens:

jouw naam/bedrijfsnaam (Verplicht)

E-mailadres (Verplicht)

Telefoonummer (Verplicht)

Aantal medewerkers (Verplicht)

Overige informatie

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

image
https://go-hoen.nl/wp-content/themes/blake/
https://go-hoen.nl//
#9013fe
style1
default
Loading posts...
/mnt/web302/d0/47/59312647/htdocs/WordPress_SecureMode_01/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://go-hoen.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
info@go-hoen.nl
on
on