0%

Gezondheid werknemers

HomeGezondheid werknemers

Gezondheid van uw werknemers bevorderen

Als u de gezondheid van uw werknemers wilt verbeteren of bevorderen, staan de professionals van HOEN graag voor u klaar. Ons team van specialisten en experts zorgen ervoor dat uw personeel fit en vitaal kan blijven functioneren. Gezonde werknemers dragen bij aan de productiviteit op de werkvloer en de groei van uw onderneming.

Daarnaast is een goede gezondheid van werknemers belangrijk om de sfeer binnen uw organisatie optimaal te houden. Ziekteverzuim wordt op deze manier effectief verlaagd zodat de werkdruk voor elk personeelslid evenredig blijft. Bij HOEN zijn we gespecialiseerd in het verbeteren van de gezondheid van uw werknemers. Ons vakkundige team staat dan ook graag voor u klaar om deze kennis met u én uw werknemers te delen.

We werken met een vast team van ervaren en vakkundige fysiotherapeuten, diëtisten, personal trainers en bewegingsanalisten. Daarmee hebben we alles in huis om uw werknemers te kunnen voorzien van een optimale gezondheid. Ze voorzien u dan ook graag van een op maat gemaakt gezondheidsonderzoek op locatie. Zo krijgt u een gedetailleerd overzicht van de vitaliteit onder uw werknemers en hoe u deze met behulp van HOEN op positieve wijze kunt laten ontwikkelen.

gezondheid werknemers

Gezondheid werknemers optimaliseren met HOEN

HOEN staat niet voor niets voor Health Optimization Experts Netherlands. Het optimaliseren van de gezondheid van uw werknemers is dan ook precies wat u van ons mag verwachten. Dit doen we aan de hand van een op maat gemaakt traject. Elke organisatie heeft immers zijn eigen behoeften en eisen. Zo bieden we binnen HOEN diverse bootcamp en teamtraining aan.

Deze werken een verbetering van de conditie in de hand waardoor er meer energie verkregen wordt. Daarnaast draagt een teamtraining bij aan het versterken van de onderlinge band tussen personeelsleden. Ook yoga en mindfulness lessen worden door HOEN verzorgt. Uw werknemers worden blijer terwijl stress tot een minimum wordt gereduceerd. Daarnaast hebben deze lessen een positief effect op de bloedsomloop waardoor de focus en aandacht beter behouden blijft.

Deze trainingen kunnen prima toegepast worden tijdens de pauze van bijvoorbeeld werkbesprekingen of vergaderingen. Uiteraard behoren ook persoonlijke trainingen tot de expertise van onze specialisten. Zo krijgt elke werknemer de aandacht die hij of zij nodig heeft. De gezondheid van werknemers verbeteren doet u dus het beste met HOEN.

Neem voor de vele mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

image
https://go-hoen.nl/wp-content/themes/blake/
https://go-hoen.nl//
#9013fe
style1
default
Loading posts...
/mnt/web302/d0/47/59312647/htdocs/WordPress_SecureMode_01/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://go-hoen.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
info@go-hoen.nl
on
on