0%

Educatieve lunch

Aan de slag, met een educatieve lunch

HOEN verzorgd een heerlijk gezonde lunch met educatie. De educatie heeft verschillende raakvlakken die inspelen op de trends en ontwikkelingen op de werkvloer. Educatie wordt verzorgd rondom het lichaam en de werking ervan. Daarbij wordt educatie aangeboden over pijn/ blessurevrij leven, trainen (meer energie halen uit bewegen) en zijn er bedrijfsspecifieke workshops over tillen, bukken, zitten en houding.

Schuif aan en leer!

LIFESTYLE

De experts van HOEN vertellen op een heldere manier wat voor effect een gezonde lifestyle heeft op het lichaam. Naast de talloze voordelen voor de werkgever, heeft het ook veel voordelen voor de werknemer. Zo is er veel meer energie op de werkvloer en minder kans op ziekte. Dit wordt toegelicht met een gezonde lunch waar tips en trucs behandeld worden! Voeding is het allerbelangrijkste voor het lichaam en met een kleine verandering in de levensstijl is een weg ingezet naar een gezondere levensstijl!

  • Geen werkuren verloren (tijdens lunchpauze)
  • Geen extra tijd van werknemers
  • Laagdrempelig (iedereen kan meedoen)

BEWUSTWORDING

Niks maakt men bewuster dan wanneer gezien, geproefd en verteld wordt in de juiste setting. Bewustwording van keuzes is een belangrijke stap om te werken aan een gezondere lifestyle en daarmee aan gezondere (minder frequent zieke) werknemers.

  • Fysieke voorbeelden 
  • Interactie met expert van HOEN
  • Werknemers stimuleren elkaar
  •  Zintuigen worden geprikkeld 

QUIZ

Om ervoor te zorgen dat de kostbare informatie niet verloren gaat, sluiten wij elke educatieve lunch af met een quiz! De kennis wordt getest en eventuele vragen worden beantwoord door onze experts. Uiteraard is er voor de winnaar een gezonde prijs bomvol vitamines.

  • Het is leuk voor de werknemers
  • Educatie wordt opgeslagen
  • Extra stimulans 

Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Bent u benieuwd naar uw resultaten in uw organisatie? Vul dan het contactformulier in en neem direct contact met ons op!

Uw gegevens

jouw naam/bedrijfsnaam *

E-mailadres *

Telefoonummer *

Aantal deelnemers *

Overige informatie

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Invoervelden met een * zijn verplicht

image
https://go-hoen.nl/wp-content/themes/blake/
https://go-hoen.nl//
#9013fe
style1
default
Loading posts...
/mnt/web302/d0/47/59312647/htdocs/WordPress_SecureMode_01/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://go-hoen.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
info@go-hoen.nl
on
on