Coronasneltest Barendrecht

Snel en Betrouwbaar: Coronasneltest in Barendrecht

Maak gemakkelijk een afspraak voor een Corona (COVID-19)-sneltest bij Coronasneltest Barendrecht.

Ons Corona expert team, onder leiding van onze bedrijfsarts (BIG: 09066866801), spelen de positieve corona gevallen door naar de GGD voor bron- en contactonderzoek.

Bij Coronasneltest Barendrecht kost een Corona (COVID-19)-sneltest 59 euro p.p. inclusief btw. Onze test locatie is bereikbaar per auto, met de fiets en lopend!

Barendrecht: Maandag tot en met zaterdag 7:00 tot 18:00 (Handelscentrum ZHZ 40, 2991 LD Barendrecht)
Rhoon: Maandag tot en met zaterdag 8:30 tot 17:00 (Dorpsdijk 63, 3161 KD Rhoon)

 Betalen kan vooraf in onze webshop of pinnend bij de drive-in.

De Abbot sneltest is door het OMT gevalideerd en wordt door het OMT geadviseerd als gepast en betrouwbaar. De test met neusswap wordt afgenomen door een getrainde zorgprofessional en het testresultaat is al binnen 15 minuten beschikbaar.

Hoe werkt Coronasneltest Barendrecht:

Maak gemakkelijk online een afspraak voor een dag en tijd naar keuze en betaal direct via de website. U kunt ook simpelweg langskomen met de auto, fiets of lopend en betalen met pin. Wanneer u dit heeft gedaan ontvangt u een bevestigingsmail. U bezoekt onze Coronasnelteststraat in Barendrecht op de datum en tijd zoals aangegeven in de mail. Na het ondergaan van onze sneltest verlaat u ons terrein en ontvangt u de uitslag per mail binnen 15 minuten.

U kunt er dus ook voor kiezen om simpelweg langs te rijden en bij de testlocatie te betalen per pin!

LET OP: Heeft u klachten, bijvoorbeeld benauwdheid of hoge koorts? Bent u ouder of heeft u ernstige hart- of longklachten of andere aandoeningen die u kwetsbaar maken? Bel dan eerst de huisarts, behandelend arts of huisartsenpost. Bij direct levensgevaar bel 112!

Coronasneltest Barendrecht

Hoe werkt de door het RIVM goedgekeurde coronasneltest in Barendrecht?

Stap 1

Stap 1 Coronasneltest Barendrecht

Stap 2

Stap 3

Stap 3 Coronasneltest Barendrecht

Stap 4

Stap 4 Coronasneltest Barendrecht

Stap 5

Stap 5 Coronasneltest Barendrecht
logo-coronatestraat-barendrecht

Wanneer testen voor een coronasneltest in Barendrecht?

Wat is het beste moment om te testen bij Coronasneltest Barendrecht?

Bij klachten! Het beste moment om te testen is direct na het ontstaan van klachten die COVID-19 gerelateerd zijn. Zo heeft u de minste kans om anderen te besmetten met het virus.

Bent u in contact geweest met iemand die corona heeft en heeft u geen klachten? In dat geval is het raadzaam om u 3 tot 5 dagen na de mogelijke besmetting te laten testen. COVID-19 heeft namelijk in de incubatietijd, de tijd tussen besmetting en ziekte, enkele dagen nodig om zich te verveelvoudigen. Pas vanaf dat moment is het virus goed detecteerbaar. Wilt u toch zekerheid, laat u dan alsnog testen. 

Wat moet ik doen voor een coronasneltest in Barendrecht?

Maak een online afspraak of rij direct langs

 1. Kies een datum en tijdstip naar keuze in onze online agenda.
 2. Betaal online of met de pin
 3. Kies een betaalmethode online. Er is keuze uit iDEAL, Creditcard, BanContact, PayPal en Sofort. Na betaling ontvangt u de factuur op de mail. Bij de Drive-in kunt u alleen pinnen. 
 4. Ontvang de bevestiging in de mail of rij direct langs
 5. U ontvangt een bevestigingsmail (deze kan in de spam binnenkomen) en een bewijs van betaling. Neem deze mee naar uw afspraak bij Coronasneltest Barendrecht (mag ook online getoond worden).
 6. Bezoek onze Coronasneltest in Barendrecht
 7. Zorg dat u op tijd aanwezig bent bij onze teststraat. Let op: kom niet met de taxi! U kunt dan andere mensen besmetten. U kunt met de fiets, lopend of met de auto komen!
 8. De sneltest 
 9. De neusswab wordt afgenomen door een gekwalificeerde medewerker. 
 10. U ontvangt de uitslag
 11. U kunt na de test het terrein verlaten, u ontvangt de uitslag op de mail. 

De testuitslag?

De testuitslag is negatief

Goed nieuws! Er is geen COVID-19 bij u aangetroffen. Blijf wel oppassen en houd 1,5 meter afstand, was uw handen voortdurend, mijd groepen en laat u testen bij klachten!

De test is positief

COVID-19 is bij u aangetroffen. Blijf tenminste 10 dagen thuis, in quarantaine, en voorkom besmetting van anderen. Als u in de laatste dagen met iemand in contact bent geweest, moet u goed kijken wie u moet informeren hierover. Kijk op de website van de GGD voor de richtlijnen van het bron en contactonderzoek voor meer informatie.

Heeft u vragen? Neem gemakkelijk contact met ons op via de mail!